21.01.2005 г., 23:40 ч.

ТИ ИЗГУБИ 

  Поезия
1113 0 0

                   


      Плачи! Плачи за мен,
      че завинаги ме изгуби.
      Мисли и съжалявай,
      че уби любовта ни само за ден!
      Наи - чистите ми чувства ти погуби!
      Страдай! Искам много мъка
      в погледа зелен!
      Искам рана в твоето сърце,
      че мечтите ни потули!
      Търсиш ме, но за мен
      ти си оставаш просто студен!
   

      Тръгвам си от теб,
      а ти ме молиш наранен.
      Ще бъда твоя само в
      болезнените ти, прекрасни сънища!
      Ти отдавна си умрял за мен.
      Търсиш ме по всички пътища,
      но не искам вече да си със мен!

© Теодора Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??