8.06.2007 г., 21:05 ч.

Ти казваш... 

  Поезия
958 0 15
                 ... на Дъщеря ми с цялата майчина обич...

Ти каваш: "Мами, там и там отивам..." -
дали да дойда аз да те закарам?!
Словата ти накъсо да шунтирам,
лъжата опашата да набарам?

Ти казваш ми: "Недей се притеснява!
От Даскалото тоз и тоз ще бъдат..."?!
Ми, точно туй, бе Маме, ме смущава...
"Приятелите" да не ви опънат...

Ти казваш ми: "Все лошо си внушаваш...
Не се косИ за мене, няма страшно!"...
Защото на гърба си го изстрадах...
Затуй, бе Маме, всичко ми е ясно...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??