14.08.2005 г., 20:58 ч.

Ти, която 

  Поезия
720 0 0



Ти, която реброто отне ми
и ме прати пред Божия съд,
имай мъничко милост към мене,
Сътвори ме!
Не от кал, а от плът…
Ах…да… и върни ми дъхът!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??