Aug 14, 2005, 8:58 PM

Ти, която 

  Poetry
722 0 0



Ти, която реброто отне ми
и ме прати пред Божия съд,
имай мъничко милост към мене,
Сътвори ме!
Не от кал, а от плът…
Ах…да… и върни ми дъхът!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??