14 авг. 2005 г., 20:58

Ти, която 

  Поэзия
721 0 0



Ти, която реброто отне ми
и ме прати пред Божия съд,
имай мъничко милост към мене,
Сътвори ме!
Не от кал, а от плът…
Ах…да… и върни ми дъхът!

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??