13.09.2010 г., 21:40 ч.

Ти късно си решил да светиш! 

  Поезия » Любовна
1599 3 19

Вземи си раницата, пълна с суета.

Със мен граничат всичките табута.

И в центъра на хорската мълва

се подвизавам тиха и нечута.

 

В Земята срина самоделната ми черква -

тя беше целият ми малък свят.

Сега се връщаш, ала аз зачеркнах

сърцето ти до дъното. И по-назад.

 

Вземи си раницата и върви напред!

Лицето ми с цвета на морска пяна

ще те изпрати като счупен слънчоглед.

Ще виждаш самодивските поляни,

 

цветята голи и ще слушаш Брамс,

ще тъпчеш по утъпкани пътеки.

За съжаление не давам втори шанс.

Ти късно си решил да светиш!

 

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??