18.09.2008 г., 8:08 ч.

Ти ли? 

  Поезия » Любовна
637 0 1

 

Ти ли ще ми върнеш младостта
и пропуснатите безвъзвратно срещи;
в самота, погубената красота – 
как ще ти простя за тези грешки?

Ти ли ще ми върнеш с вечността
всички чувства, стенещи във мрака;
във мълчание, потъналата суета?
Тебе ли сърцето ми ще чака?

 

Ти ли ще ми върнеш любовта?
Във сълзи и спомени превърна
вярата в красивите неща.
Как да вярвам днес, че пак се връщаш?

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??