2.10.2010 г., 23:32 ч.

Ти ли похити сърцето ми 

  Поезия » Любовна
802 0 5

 

 

Ти ли похити сърцето ми?

Не, сърцето си сама ти подарих.

Но с него и мечтите ми обсеби!

О, не! Мечтите си сама ти посветих!

 

Дойде в живота ми като стихия огнена.

Аз пламнах, изгорях и се стопих...

Което бях, остана в спомена -

душата ми превърна се във стих...

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??