22.04.2007 г., 23:02 ч.

Ти ли си ? 

  Поезия
540 0 0
За кого всеки ден ставам?
За кого всеки ден дишам?
За кого всеки ден мисля?
Може ли това да си ти?
Не вярвам, но ще ти кажа - остани.
За реалността е късно,
но в илюзия чиста те превръщам
и в сънищата си те връщам.
Трудно е, но ако можеш си тръгни,
това е свят на усмивки, а не на сълзи!

© Гергана Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??