26.07.2007 г., 21:24 ч.

Ти ли си този? 

  Поезия
523 0 3
Ти ли си този, когото чаках?
Когото търсех нощ и ден?
Толкова години те исках -
не, не бягай от мен.
Не се плаши. Ще бъда нежна.
Добра и истинска жена.
Ела, стопли се до тялото ми
и отпивай бавно от мига.
Няма да съм лоша.
Не искам други мъже.
Нямам нужда от разнообразие,
съгласно е и моето сърце.
Няма смисъл да си ласкател.
Слушала съм какви ли не лъжи.
Не ми казвай нищо, а доказвай.
Не искам да слушам празни думи.
Искам само частица нежност.
Твърде злоба има в тоя свят.
Нека не забравяме бялата честност
и да признаем,ако сме извършили грях.
Не търся младо и страстно тяло,
което само да ме топли в нощта.
Искам любов, уважение и морал
и поне веднъж да не бъда сама.
Ти ли си този, когото чаках?
Ти ли си моята любов?
На теб ли Бог позволи
да ме следваш в живота суров?

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??