18.12.2006 г., 22:20 ч.

Ти, любов 

  Поезия
688 0 2

Отиде си, любов, но пак те искам,

загубих се, но пак търся посока,

и вярвам, и тръгвам към тебе,

нежна, добра и наивно жестока...

 

Отиде си, любов, но още те помня,

загубих те, но още ще се боря,

ръцете ми безспир се протягат,

шепнешком само за тебе говоря...

 

Отиде си, любов, но пак върни се,

аз копнея, аз по теб тъгувам,

аз искам допира ти да усетя,

да те чувствам, не само да сънувам.                                          

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??