18 dic 2006, 22:20

Ти, любов 

  Poesía
686 0 2

Отиде си, любов, но пак те искам,

загубих се, но пак търся посока,

и вярвам, и тръгвам към тебе,

нежна, добра и наивно жестока...

 

Отиде си, любов, но още те помня,

загубих те, но още ще се боря,

ръцете ми безспир се протягат,

шепнешком само за тебе говоря...

 

Отиде си, любов, но пак върни се,

аз копнея, аз по теб тъгувам,

аз искам допира ти да усетя,

да те чувствам, не само да сънувам.                                          

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??