15.12.2007 г., 13:41 ч.

Ти ми даде много 

  Поезия » Любовна
1052 0 6
Ти ми даде много.
Отстъпи ми място в живота си
и ми позволи да те обичам.
Ти ми позволи да те докосвам,
да държа ръката ти,
да потъвам в блясъка
на погледа ти...
Ти ми позволи да те усещам.
Ти ми позволи да бъда близо...


Ти ми позволи и нещо много повече -
нещо съвършено -
позволи ми да те целувам.
Да целувам теб.


Ти ми даде много.
Даде ми света в очите си,
света, в който си страдал -
в който си плакал и си обичал.
Сподели ми мечтите и страховете си.
Разкри го пред мен
божествено прекрасен -
Твоят свят...


Ти ми позволи да се усмихвам,
да те прегръщам,
да слея чувствата си
с твоите.


Ти ми позволи да се къпя в чувствата ти,
в дъжда от радост в сърцето ти.
Позволи ми да шепна в ухото ти,
да ти кажа, че те обичам.
Ти ми позволи да видя как
за моето щастие се смееш.
Ти ми даде надежда -
толкова сладка,
мъничка, посипана с
блестящи топчета.


Ти ми даде много.
С много любов в сърцето си
и без стотинка в джобовете си,
ти ми позволи да вървя до теб...
Благодаря ти.

© Гюлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??