4.05.2006 г., 0:48 ч.

Ти ми дай, мамичко... 

  Поезия
790 0 5
Ти ми дай, мамичко, левче, не бой се,
поскъпнаха вече цигарите.
Дай ми, не бой се, аз даже веч с него,
не мога да кисна по гарите...

Ти ми дай, мамичко, левче, а аз
ще го скрия, че утре самичък съм,
Утре аз, майко, със скътани левчета,
ще си купя таблетки за сън.

Утре самичък ще скитам аз, майко,
по улици мрачни, оплетени...
И през сълзи ще мисля, не за левчето, майко,
а за ръцете ти - в моите вплетени...

© Александър Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??