22.05.2010 г., 19:58 ч.

Ти - минало 

  Поезия » Любовна
602 0 0

За теб написах толкова красиви думи.

За тебе страдах, плаках и се молих.

Но пропаст зее вече помежду ни -

да я прескоча дълго аз се борих.

 

И в тази пропаст, с лъжи пропита,

остана спомен скъп за две души,

за любовта, която бавничко отлита,

за близостта, която разруши.

 

Всички клетви и цялата си нежност

на друга скоро ти ще подариш,

но няма пристан там и в сивата безбрежност

към отчаянието бавно ще вървиш.

 

Ще разбереш, че много си загубил.

Ще плачеш безутешно, ще боли.

Ще осъзнаеш колко много си се влюбил

в красивите ми, искрени очи.

 

© Мариета Дечевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??