5.09.2008 г., 7:00 ч.

Ти моята любов ли си?! 

  Поезия » Любовна
1091 0 10

Ти моята любов ли си?!


Ще те намеря ли?!
Ще успея ли?!
Ще ме намериш ли?!
Ще ме дочакаш ли?!
Така е пусто в мен,
така жестока, тежка
болката ми е, когато съм сама!

Ще те дочакам ли?!
Ще бъда ли щастлива?!
Ще имам ли надежда, пак?!
Ще загубя ли -
ако
днес Теб срещна?!

Ще ме изчакаш ли,
ако не мога да усетя,
че в теб е истинската
ми любов?!
Аз лутах се, загубих се!
Но днес, теб срещнах!

Ще чакаш ли, да съм готова?!
Ще бързаш ли и ти?!
Не ще ли търпелив да си,
ако съм твоето момиче?!
Въпроси в мен пораждаш живи,
но искам аз да знам:
Ти моята любов
ли си
?!

Ще разбереш ли?!
Ще откриеш ли, че зад обвивката
на моето лице стои душата,
която ти си чакал да намериш?!
Ще бъдем ли щастливи
с търпение венчани -
да търсим и намерим ний,
Нашата любов?!

Ще можем ли?!
Ще знаем ли как?!
Ще открием ли -
един във друг неща
единствени за Нас?!
Ще можем ли, ще бъдем ли
и Силни, за да издържим до край!!!
Ще вярваме във Нас!!!
Аз знам!


 

© Пейнтгърл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??