24.03.2007 г., 17:47 ч.

Ти над мен 

  Поезия
612 0 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

 

Пръстите ти като пипала,

опипват гладката ми кожа,

размътват ме като вода,

не оставяйки ме да се уталожа.

 

Целувките ти - огън, жар,

прогарят мъжкото ми тяло,

и чувствата като шамар,

преобръщат ме изцяло.

 

Връхчетата на копринената ти коса,

древен танц танцуват по лицето,

над мен извиваш прелестна снага,

аз земя съм, ти - небето.

 

С огнен дъх, във луда страст,

от мен обгаряш всеки сантиметър,

под огъня ти се нагърчвам аз,
противник съм, във вражи периметър.

 

Аз отдолу, ти над мен,

яко вплитат се телата,

аз съм нощ, а ти си ден,

аз мъжа, а ти жената.

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??