9.07.2008 г., 9:13 ч.

Ти не си любовта 

  Поезия » Любовна
534 0 4
ТИ НЕ СИ ЛЮБОВТА!
... ПАК СЕ БЯХ ПРИПОЗНАЛА...
ТИ МИ НОСИШ ТЪГА,
НЕ ТОВА СЪМ МЕЧТАЛА.

ИЗТЪКАН ОТ ЛЪЖИ,
ТИ СИ СТРАСТ И ИЗМАМА.
ТВОЙТА ЛАСКА БОЛИ,
ВСЯКА СРЕЩА Е ДРАМА.

ТИ МИ НОСИШ ТЪГА!
ТИ МИ НОСИШ ТРЕВОГА!
ТИ НЕ СИ ЛЮБОВТА..
АЗ БЕЗ НЕЯ НЕ МОГА!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??