19.01.2013 г., 11:56 ч.

Ти не тръгвай още, вън е буря страшна... 

  Поезия » Любовна
446 0 0

Ти не тръгвай още, вън е буря страшна,

гърми, трещи, сякаш дошъл е краят.

Скрили се звездите и луната също,

а ти излизаш вън сама и тъжна.

  

Позволи ми аз да тръгна, ти остани.

На мен ни звезди, ни луни са нужни.

От бури и ветрове не се страхувам,

щом ти на топло си и си добре. 

 

Те, моите крака и без обуща ходят,

без дрехи на гърба си също мога.

Щом те нося тук в гръдта си

и щом не краката нужни са ми

да те чувствам.

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

© kalinvalov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??