7.08.2019 г., 0:14 ч.

Ти не вярвай, че слабите плачат! 

  Поезия
1913 17 17

Не разпитвай защо съм такава!

Често плача и често мълча.

Тук обичам сама да оставам –

малък храм съградих от тъга.

 

Аз от никого милост не прося,

нея търся я само от Бог.

Този кръст ми тежи, но го нося!

Като скитник съм в своя живот.

 

Ти не вярвай, че слабите плачат,

сила трябва за всяка сълза.

Думи много, но нищо не значат,

от любов се нуждае света!

 

© Руми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??