31.01.2020 г., 7:49 ч.

Ти не знаеш 

  Поезия » Любовна, Философска
670 0 0

Ти незнаеш, колко те обичам,
как на бог за теб се моля.
Заради теб, на просяк аз приличам.
Но неще изгубя, голямата ми воля.

Нощем, мисля си за нас.
Дали, щасливи някога ще бъдем?
Дано не закаснея аз.
Светът, заедно да преобърнем.

Силно, за теб копнея!
Желая те, повече от всичко на света!
На сила дишам, и дори се смея,
защото, ти си моята мечта.

Ти незнаеш, какво изпитвам.
Дали някога ще мога да ти кажа?
Отново, и отново ще опитвам.
Инак, сърцето си тежко ще накажа.
 

                                  Ти не знаеш....

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??