30.09.2014 г., 9:59 ч.  

Ти недей 

  Поезия
588 0 0



"Ти недей разплаква никога жена,
Че казват Господ ù брои сълзите..."
Потекат ли една подир една, 
очернил си ù дните!
Ти недей разплаква никога жена, 
недей, боли...
Че в живота тя е сам сама, 
изправена пред черни дни, дори!
Ти недей разплаква никога жена,
ласките си в лед ще ги превърне...
Ще чуеш грозните слова,
и само вятърът ще те прегърне!
Ти недей...
Че жената докрай отмъщава.
По добре косите ù разпилей
и с целувки реалността отвей...

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??