10.01.2005 г., 11:21 ч.

Ти ниш'то не разбираш 

  Поезия
961 0 10

Ти не'азбираш
мойто със'ояние.
От мъка аз не пия
и от радос'.
Ш'ме пунтираш...
Водка з'наказание.
Свърши ли? Ракия
ей от тази.
Разбираш'и аз...
А, наздраве!
К'ъв ти е проблема
бе човек?
От сутринта се квася
виж ма - ззздравец...
К'ва дилема
в този шшибан век?
Разбираш'и...
ти ниш'то
не разбираш.
Вчера са
прибирам у дома.
С цигарата отключвам...
Не отваря,
помислих...
ъх... изпушил съм
ключа.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??