14.08.2008 г., 10:07 ч.

Ти оставаш 

  Поезия » Любовна
567 0 7


Колко болка в сърцето се крие,
колко мъка в очите тая,
колко радост загубихме ние
за някаква чужда мечта.

И ме пусна така да си ида,
без да се бориш и без да ме спреш,
но какво ли вече да видя,
щом няма в кого глава да опреш.

Ти оставаш звездата висока,
но за жалост нямам криле,
но към теб ще ме води всяка посока...
Защо ли живота твойта любов ми отне?

                                     13. 04. 2008 г.
                                      09:12 ч.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??