24.02.2023 г., 10:00 ч.

Ти пишеш ли я още... 

  Поезия » Любовна
227 0 0

Ти пишеш ли я още... 

 

Ти пишеш ли сега,

щастливата поема?

Която започна,

когато беше още цяла.

Преди болката от любовта

да те е разрушила

и всички чувства в теб да е убила.

Ти пишеш ли я още ми кажи? 

А трябваше да е различно.

Не, не началото! А, края.

Отново предадена и омерзена.

И проклинаш се, нали?

Защото осъзнаваш, че не аз,

а ти красивата история

със своите съмнения уби.

Кажи? Ти пишеш ли я още?

 

 

Иван Стоянов

 

© Иван Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??