Ти по си силната – магията е в тебе...
в дълбоките очи, в които чезна!
Чаровнице, не съм летял над бездна,
ала това е моят звезден жребий!
Изгубих пътя си, остана зад гърба ми,
тъй дълго странствах с чужди и със свои!
Но ти пробуди светлото в съня ми...
Днес сбъднатите сънища са мои!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени