30.09.2007 г., 23:00 ч.

Ти помниш ли 

  Поезия
859 0 19




Ти помниш ли старата кръчма, където
осъмвахме с тебе щастливо в деня.
Пияни, но истински (еднакви за ехото).
Ти помниш! Аз вярвам, че помниш това!

Ти помниш ли всяка минута... в забрава,
прегърнати нежно в момент тишина
и само очите си тихо приказваха?...
Ти помниш! Аз вярвам, че помниш това!

Ти помниш ли онази целувка за сбогом,
разперила болно криле във нощта?
А времето... превръща раните в спомени.
Ти помниш! Аз вярвам, че помниш това!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??