16.04.2008 г., 8:25 ч.

Ти пък коя беше? 

  Поезия » Философска
797 0 11
Не бива да си мислиш, че си нечия.
Необходима ли си всъщност някому?
Кажи-речи си тръгнала нанякъде
в преследване на някаква про-западност,
но всъщност, за да се почувствуваш нечия,
ще ти е нужно първо да си Някоя
и собствената ти кажи-речителност
да се преобразува във решителност.

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??