12.01.2014 г., 19:45 ч.

Ти реши 

  Поезия » Любовна
755 1 0

Обърках се, не зная вече 

обичам ли те или мразя, 

желая ли те или не. 


Объркана съм, чуваш ли

 и твоя е вината

- не каза никога 

тръгни си или остани. 


Обърквам се, откачам,

ела и ме спаси, 

кажи ми думи две 

и съмнението погаси. 


Обичам те - нима не го видя. 

Мразя те - нима не ти го казах. 

Кое от двете вярно е - не зная

 оставям сам да разбереш.

© Йълдъз Пелтекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??