Обърках се, не зная вече
обичам ли те или мразя,
желая ли те или не.
Объркана съм, чуваш ли
и твоя е вината
- не каза никога
тръгни си или остани.
Обърквам се, откачам,
ела и ме спаси,
кажи ми думи две
и съмнението погаси.
Обичам те - нима не го видя.
Мразя те - нима не ти го казах.
Кое от двете вярно е - не зная
оставям сам да разбереш.
© Йълдъз Пелтекова All rights reserved.