26.12.2006 г., 18:42 ч.

Ти ще се върнеш навярно... 

  Поезия
507 0 7
Ти ще се върнеш навярно,
но ще бъде късно-
парченца от изстраданата нежност,
току-така да залепиш,
и да не личи!
Ти върна се,
но попита ли,
дали в мен остана
нещо за теб,
освен болка пареща,
нестихваща....
Недей протяга ръце,
с тях ще можеш ли
любовта да възродиш-
по-силна и истинска от преди?
Ти пак ще си тръгнеш,
аз зная,ще стане така,
но дали за тебе ще плача,
или ще прегърна сина си щастлива,
че тебе вече те няма,
и че няма повече
него ти да нараняваш!!!
30.09.2006


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??