11.09.2012 г., 23:07 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
926 0 0

                 ТИ СИ


Ти си моята сродна душа,
топло приятелско рамо в беда...!
Силна надежда ти си за мен,
ангел-пазител на моя терен...!

Ти си изгревът след всяка зора,
ти си лъч щастие в миг на тъга...!
Ти си закрила, моят герой,
моля те, мили, бъди вечно мой...!

Ти си мелодия в мойте уши,
ти си усмивката в идните дни...!
Ти си мелодия в стих подреден,
най-скъп и обичан си човек за мен...!

Цветелина Тренева :)

© Цветелина Тренева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??