Sep 11, 2012, 11:07 PM

Ти си 

  Poetry » Love
936 0 0

                 ТИ СИ


Ти си моята сродна душа,
топло приятелско рамо в беда...!
Силна надежда ти си за мен,
ангел-пазител на моя терен...!

Ти си изгревът след всяка зора,
ти си лъч щастие в миг на тъга...!
Ти си закрила, моят герой,
моля те, мили, бъди вечно мой...!

Ти си мелодия в мойте уши,
ти си усмивката в идните дни...!
Ти си мелодия в стих подреден,
най-скъп и обичан си човек за мен...!

Цветелина Тренева :)

© Цветелина Тренева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??