19.03.2013 г., 13:16 ч.

Ти си... 

  Поезия » Любовна
614 0 2

Ти Си Дъх,
Живот и Светлина,
Ти Си Лъх,
Любов и Свобода!
Ти Си Аз, дълбоко във Сърцето,

 Ти Си Аз и тръпка във Ръцете!

 Изнемога,

 но и Бога!

 Глътка Слънце,

 житно зрънце,

 нежна Буря,

 мощна струя,

 Откровение

 и Забвение!

 Ти Си...

 Ти Си...

  Ти Си...!

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??