Mar 19, 2013, 1:16 PM

Ти си... 

  Poetry » Love
560 0 2

Ти Си Дъх,
Живот и Светлина,
Ти Си Лъх,
Любов и Свобода!
Ти Си Аз, дълбоко във Сърцето,

 Ти Си Аз и тръпка във Ръцете!

 Изнемога,

 но и Бога!

 Глътка Слънце,

 житно зрънце,

 нежна Буря,

 мощна струя,

 Откровение

 и Забвение!

 Ти Си...

 Ти Си...

  Ти Си...!

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??