22.09.2013 г., 20:53 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
671 0 1

                Ти си

 

За мене ти си кат богиня,

даряваща ми свойта топлина,

даряваща ми обич и надежда,

даряваща ми свойта красота.

 

Аз се боря да те има,

да гориш като звезда,

боря се за теб неустоима

с мен да бъдеш в любовта!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бори се....заслужава си винаги....За най-добрата и нека те вдъхновява...
Предложения
: ??:??