6.10.2006 г., 9:02 ч.

Ти си  

  Поезия
647 0 7
Ти си като отворена книга,
за моята душа си вече ясен,
разбирам те с поглед даже,
няма смисъл да ми проговаряш!
Ти си като огнена стихия
за сърцето ми си любовтта-
единствена и необяснима,
ту-нежна и красива,
ту-безмилостна и ранима!
Ти си Демон мои и Бог блажен,
между двата образа те виждам-
цялостен,истниски и...съвършен,
ти си като поточе-спокоен и тих,
и като ураган-помиташ в всичко мене .


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??