29.04.2023 г., 22:32 ч.

Ти си 

  Поезия
167 0 0

Ще бъдеш звук в сълзата ми отронен.
Шепот ще си в тихите ми мисли.
Ще си вятър в душата недогонен
и вечният страж на сърцето ми - ти си!

Ще те скрия в книга непрочетена,
ще надничаш от всичките й листи.
Ще доказваш колко съм обречена,
на вечна обич, каквато само ти си!

Ще живееш във вечния ми стих.
Ще се носиш с аромата на липи.
Аз от всичко в този свят те скрих,
ала душата знае, че си ти!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??