8.08.2010 г., 6:58 ч.

Ти си... 

  Поезия » Любовна
867 1 1

Ти си изчерпана тема.
А мога страшно много да кажа.
Недоказна, безумна теорема,
която се опитвам да смажа.

 

Ти си сбор от измами. История.
Която аз продължавам да пиша.

И нямам дори примерна теория

как чувството мъртво продължава да диша.

 

Ти си глътка въздух поет.

Искам просто да те издишам.
Ти си сбор от липса и ред,

живееш във мислите скришом.

 

Ти си изчерпана тема.
Не искам нищо друго да казвам.
От теб нищо не мога да взема,

а дори и да мога, отказвам.

 

07.08.2010г.                                                                            23:13ч.

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??