2.08.2008 г., 16:24 ч.

Ти - Си 

  Поезия » Любовна
1189 0 4

Нещо свежо и горещо
Мислите ми в плен
Заспивам и се будя
ти си
все пред мен

 

Неразбран останах
и този ден


изход

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??