Aug 2, 2008, 4:24 PM

Ти - Си 

  Poetry » Love
1277 0 4

Нещо свежо и горещо
Мислите ми в плен
Заспивам и се будя
ти си
все пред мен

 

Неразбран останах
и този ден


изход

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??