6.05.2010 г., 14:59 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
609 0 2

Ти за мен си просто любов,
целувка, нежност и зов;
буен огън, който ме топли в студ!
Когато е тъмнина, ти за мен си светлина.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??