May 6, 2010, 2:59 PM

Ти си 

  Poetry » Love
607 0 2

Ти за мен си просто любов,
целувка, нежност и зов;
буен огън, който ме топли в студ!
Когато е тъмнина, ти за мен си светлина.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??