20.01.2008 г., 14:26 ч.

Ти си ангел 

  Поезия » Любовна
698 0 1

Ти си ангел

 Ти  спаси душата ми,
каза да замълча,
да не казвам нищо,
ти си ангел с дяволска душа.

Прегърна ме в последния час,
когато заминавах си аз,
отивах си, бавно с болка
в сърцето.

Аз исках да те завлека
в стая, пълна с рози
и да ти разкажа с една дума
любовта.

Ти си ангел с дяволска душа.
Обичам те, това е любовта.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??