Ти си ангел
Ти спаси душата ми,
каза да замълча,
да не казвам нищо,
ти си ангел с дяволска душа.
Прегърна ме в последния час,
когато заминавах си аз,
отивах си, бавно с болка
в сърцето.
Аз исках да те завлека
в стая, пълна с рози
и да ти разкажа с една дума
любовта.
Ти си ангел с дяволска душа.
Обичам те, това е любовта.
© Джулияна Николова Все права защищены
Поздрав!