13.04.2007 г., 23:59 ч.

Ти си хубава нощ! 

  Поезия
860 0 13

Не идвай сега -
забрави лошите моменти,
ти си нечакана вечер,
не си припомняй мрака непрогледен и безлунието...

Не се сърди!
не прогонвай звездите -
без тях съм безкрайно сама,
не посявай мъка и страх...

Ти си хубава нощ!
Сега ще се сгуша в теб.
Ще те хвана за ръка из сънищата си...
Ще те разхождам из тях... Хайде, ела!

И няма да съм сама!
Ще литна до Луната
и на всички хора ще пожелая:
Лека нощ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??