Ти си любов
Лазурно небе.
Ти си любов .
Нощи пълни с болка.
Пак съм готов
да загубя съня си
за утринна целувка.
Душата през устни излиза
за да се слее с любовта ти!
Влюбен до полуда
търся близостта ти!
Нощ след нощ.
Ден след ден,
копнея за теб!
Изгубвам се в очите ти
търсейки покоя,
и се моля Богу,
да бъдеш моя!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени