Jan 21, 2010, 6:44 AM

Ти си любов 

  Poetry » Love
778 0 7

 

 

 

Ти си любов

Лазурно небе.
Ти си любов .
Нощи пълни с болка.
Пак съм готов
да загубя съня си
за утринна целувка.
Душата през устни излиза
за да се слее с любовта ти!
Влюбен до полуда
търся близостта ти!
Нощ след нощ.
Ден след ден,

копнея за теб!
Изгубвам се в очите ти
търсейки покоя,
и се моля Богу,
да бъдеш моя!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??