21.04.2024 г., 9:03 ч.

Ти си моята надежда 

  Поезия » Любовна
109 1 0

Последната чаша беше изпразнена, последната песен беше изсвирена.

Всички емоции се отдадоха на тъмнината на нощта.

Мечтата ти остана в очите ми,

лицето ти в съзнанието ми,

гласът ти в ухото ми и огънят,

който запали в сърцето ми...

Нито човек може да се откаже от теб,

нито да оцелее без теб.

Ти си най-добрата причина да живееш, въпреки смъртта...

© Tunç Devrim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??