Apr 21, 2024, 9:03 AM

Ти си моята надежда 

  Poetry » Love
136 1 0

Последната чаша беше изпразнена, последната песен беше изсвирена.

Всички емоции се отдадоха на тъмнината на нощта.

Мечтата ти остана в очите ми,

лицето ти в съзнанието ми,

гласът ти в ухото ми и огънят,

който запали в сърцето ми...

Нито човек може да се откаже от теб,

нито да оцелее без теб.

Ти си най-добрата причина да живееш, въпреки смъртта...

© Tunç Devrim All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??